Ketreckirály - Minőségi nyúlketrec, vadászgörény ketrec és ketreckészítés minden kisállatnak!
Üdvözöljük a KetrecKirály birodalmában! Vadászgörény ketrecek, nyúlketrecek és mindenféle kisállat boldog életéhez házak, várak és paloták.
e-mail: info@ketreckiraly.huKetrecKirály
Nyusziknak
Görényeknek
Madaraknak
Egyéb állatoknak
Akciók Ketrecek Kedvencek Rólunk Elérhetőségek Megrendelés

Kedves állatkedvelő Barátunk!Köszönjük, hogy megtisztelt minket látogatásával, reméljük, megtalálta a keresett ketrecet kedvencének!

A cég története:


Cégünket, az INFO-MIN Betéti Társaságot 2005 februárjában alapítottuk Budapesten, családi vállakozásnak indult, és a mai napig is az maradt. Sok egyéb tevékenység mellett, a kezdetek óta foglalkoztunk kisállatoknak szánt ketrecek készítésével. Az első ketrecet saját magunk számára készítettük, innen jött az ötlet, hogy esetleg "üzleti" alapon is lehetne ezt folytatni. Ez nagy jövedelmet eleinte nem jelentett, de ahogy teltek múltak a hónapok, egyre több megrendelés érkezett.

2008 nyarán költöztünk Délegyházára, azóta itt készülnek a ketrecek. Délegyháza Budapesttől délre 20km-re található, így megmaradt a főváros közelsége, ami a megrendelések szempontjábol fontos.

A jövőben is olyan ketrecek készítése a célunk, amellyek esztétikusak, praktikusak, és az állatok számára is kényelmes otthonná tudnak válni. Reményeink szerint, és a visszajelzések alapján is, ezt talán már eddig is sikerült elérnünk. Az elkészült ketreceket és tulajdonosaikat nem hagyjuk a sorsukra, akár évekkel később is bátran felkereshetnek minket, és a megváltozott igényeknek megfelelően minden felmerülő kérést megpróbálunk teljesíteni.

Amennyiben ön is rendelkezik már általunk készített ketreccel, és úgy gondolja van pár perce, ossza meg velünk tapasztalatait elérhetőségeinken keresztül, legyenek azok jók, esetleg rosszak, mi megköszönjük észrevételeit! így próbálunk egyre jobb és jobb megoldásokat kitalálni erre, a talán nem is olyan egyszerű feladatra, amit a kis kedvenceink elhelyezése jelent.

új weboldalunk lassan de biztosan épül - szépül, kérjük, látogasson vissza később is, biztosan sok újdonság fogja várni, és folyamatos akcióink is remélhetőleg elnyerik majd a tetszését! Köszönjük megtisztelő érdeklődését, sok örömet kívánunk az állattartáshoz, gondozáshoz!


Honlaptérkép/Sitemap:www.ketreckiraly.hu
Adatkezelés

Az weboldalunk használata során rendelkezésére bocsátott személyes adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk át. Ez alól kivételt jelentenek az alvállalkozónak szükségesen megadott adatok, melyek nélkül a rendelés teljesítése nem kivitelezhető, például a futárszolgálatnak átadott kiszállításhoz szükséges információk.

Az egyeztetett és ezután megrendelt, elkészített termékről számla készül, melynek tárolása a hatályos jogszabályokban előírt módon és ideig tárolásra kerül.

A megrendelés gombra kattintás utáni, vagy velünk egyéb módon megosztott adatainak törlését a rendszerből, módosítását bármikor írásban kérheti
Egyedi ketreceket is készítünk! Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Telefon: 06/20-4-30-30-80, E-mail: info@ketreckiraly.hu, www.ketreckiraly.hu
Címünk: 2337. Délegyháza, Némedi út 8.
Nyitvatartási idő: Előre egyeztetett időpontban szinte bármikor!
Budapesttől délre, az 51-es főútról megközelíthető, az M0-ás autópályától kb. 15 percre található.
KetrecKirály - Minden jog fenntartva